На Тернопільщині затримали двох чоловіків з наркотиками

Усі речовини правоохоронці вилучили та направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

07.04.2023
На Тернопільщині затримали двох чоловіків з наркотиками
Фото: умовне

У поліції Тернопільщини розповіли, що 6 квітня близько 21:10 під час патрулювання Бучача патрульні зупинили автомобіль ВАЗ. Причина зупинки – порушення правил дорожнього руху. Під час поверхневого огляду у чоловіка виявили паперовий згорток з речовиною рослинного походження. Порушник запевнив, що це його “добро” і він не збирався його реалізовувати.

Ще одного чоловіка піймали поліціянти у Копичинцях. Місцевий житель, побачивши людей у формі, самостійно віддав їм поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Два факти слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно зі статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Триває слідство.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.