На шахті “Надія” на Львівщині провели обшуки

У Червоноградському районі на шахті “Надія”, яка підконтрольна «смотрящому» Андрію Венгрину, провели чергові обшуки.

18.06.2024
На шахті “Надія” на Львівщині провели обшуки

Про це повідомив Олександр Клімов, керівник ГО «Дорожній контроль Захід».

“Як мені вдалося дізнатися, це продовження попередніх обшуків, які вже тривали цього року, але без повідомлень про підозру. Але сьогодні вже серйозніше. За інформацією від джерела в правоохоронних органах сьогодні чотирьом посадовцям шахти повідомлено про підозру“, – зазначив Клімов.

Посадовців підозрюють у статтях 191 ч. 5, 366 ч.1, 27 ч.3 Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах або організованою групою, службове підроблення та у тому, що кримінальне правопорушення визнається вчиненим організованою групою.

“Грамоту-підозру за сумлінну працю отримав директор шахти Павло Мороз. Грамоту-підозру за сумлінну працю отримав головний інженер шахти Андрій Зощук. Грамоту-підозру за сумлінну працю отримав начальник техкомплексу Василь Садовніков. Четверту грамоту-підозру за сумлінну працю отримав і сам племінник «смотрящого» Андрія Венгрина Андрій Петрик.

Вони «тупо» вивозили вугільну продукцію під виглядом відходів (породи) на підконтрольні підприємства Андрія Петрика, племінника «смотрящого» Андрія Венгрина. Тепер ви мені скажіть, що Венгрин та його команда «заходять» на підприємства, щоб їх розвивати, а не розкрадати…” – додав Клімов.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.