На почесну пенсію пішла легенда комунальної служби Львова і України

Ірина Маруняк, яка обіймала посаду заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, переходить на посаду радника і продовжує працювати у виконавчому комітеті.

10.01.2024
На почесну пенсію пішла легенда комунальної служби Львова і України

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

«33 роки бездоганного служіння Львову. Ірина Маруняк має унікальний талант поєднувати любов до людей і вимогливість до себе та підлеглих.

Вона пройшла шлях від працівника юридичного відділу до заступниці з питань ЖКГ. А вже відзавтра пані Ірина стане моєю радницею. Радію, що вона залишається з нами. Нам всім з нею дуже пощастило. Дякуємо за щиру працю!», – наголосив мер Львова Андрій Садовий.

«Я дуже дякую за довіру, яка була виявлена до мене, за те, що мала змогу працювати у різних структурах міської ради. Це фантастичний досвід. Я вдячна, що мала можливість працювати для громади міста, для людей. Дякую всім, з ким довелося працювати. За командну роботу, за підтримку. Я пишаюся, що мала змогу працювати у сильній, потужній команді. Було непросто, було й не легко, але було цікаво.Бажаю всім добра і перемоги», – відзначила Ірина Маруняк.

Довідково:

Ірина Маруняк народилася 8 квітня 1967 року у Львові.

Вищу освіту здобула у Львівському університеті ім. Івана Франка, спеціальність правознавство, кваліфікація – юрист.

Досвід роботи:

1984-1986 – Червоноармійський районний суд, секретар судового засідання;

1991-2001 – юридичний відділ виконавчого комітету Львівської міської ради;

2001-2006 – Сихівська районна адміністрація, завідувач юридичного відділу, заступник голови районної адміністрації;

2006-2013 – Галицька районна адміністрація, голова;

З 2013 – голова Сихівської райадміністрації;

З 01.06.2017 – переведена на посаду директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради;

З 21.06.2019 – заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства;

З 04.04.2023 – заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства, в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради;

З 09.01.2024 – радник міського голови апарату виконавчого комітету Львівської міської ради.

 

Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/government/299872-iryna-maruniak-pratsiuvatyme-radnykom-miskoho-holovy-lvova?fbclid=IwAR2zxdJz6b6b4VTYIoI5nv7oewkgyVhnIkrxETS_XxmYzaFclxwyJneub1g

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.