На Львівщину із зони бойових дій евакуювали 18 дітей-сиріт

Дітей поселили у одному із дитячих закладів області.

30.09.2024
На Львівщину із зони бойових дій евакуювали 18 дітей-сиріт

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Разом з дітьми приїхали також їх супроводжуючі.

Як розповів начальник служби у справах дітей Львівської ОВА Володимир Лис, діти евакуйовані із Запорізької області. Дітям від 1 до 5 років. Їх поселили у одному із закладів для дітей Львівщини.

Станом на сьогодні у Львівській області тимчасово перебуває понад 200 евакуйованих дітей, які розміщені у 15 закладах Львівської області.

«Також на території області діє 4 дитячих будинків сімейного типу та 4 прийомні сім’ї, які виховують 38 дітей, 73 сімей опікунів/піклувальників, в яких виховують 103 дітей-сиріт/дітей, позбавлених батьківського піклування, які прибули із зони бойових дій. Дякуємо партнерам з БО «БФ «Нові Горизонти для дітей Україна» та Волонтерській спільноті Медико-психологічна допомога Львівщини за постійну поміч в зустрічі та переміщенні дітей», – додав Володимир Лис.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.