На Львівщині жінка видряпала нецензурне слово та підпалила авто колишнього

У Львівській області до 1 року іспитового терміну засудили жінку, яка пошкодила автомобіль колишнього коханого – вона видряпала на його капоті нецензурне слово та намагалась спалити транспорт.

22.12.2023
На Львівщині жінка видряпала нецензурне слово та підпалила авто колишнього

Яу повідомляє “ТСН”, про це йдеться у вироку Миколаївського районного суду.

За даними суду, інцидент стався у місті Новий Розділ Львівської області. Жінка вирішила помститись колишньому співмешканцю через те, що пара розійшлась. Вона кухонним ножем спочатку надряпала на авто чоловіка нецензурне слово. Посеред ночі жителька Львівщини повернулась – через відкрите вікно облила салон олією, кинула туалетний папір та підпалила транспорт.

Загальну шкоду суд оцінив майже на 29 тис. грн. Під час досудового слідства підозрювана уклала угоду з прокурором. Вона визнала свою провину та розкаялась.

Суд засудив жінку до 1 року іспитового терміну.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.