На Львівщині затримали ухилянта, який одружився на своїй тещі

Пару, яка уклала фіктивний шлюб, викрили у пункті пропуску «Краківець».

16.09.2024
На Львівщині затримали ухилянта, який одружився на своїй тещі

Про це повідомляє 7 прикордонний Карпатський загін.

Прикордонники викрили 56-річну жінку з інвалідністю I групи, яка уклала шлюб із 39-річним чоловіком.

Спочатку «молодята» розповідали, що їдуть до Німеччини нібито на лікування дружини. Кордон «пара» перетинала вночі на власному автомобілі.

Коли жінка зрозуміла, що їхні плани викрили, то зізналась, що насправді чоловік, який її супроводжує, є її зятем.

“Перетнути кордон громадянину так і не вдалося, адже про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», оперативні співробітники загону направили повідомлення до Нацполіції”, – зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно львівські прикордонники викрили 28-річного мешканця Рівненської області, який  одружився зі своєю 40-річною тещею з інвалідністю І групи. Вони їхали до Варшави лікувати зір “дружині”.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.