На Львівщині затримали 28-річного чоловіка, який хотів незаконно перетнути кордон

16 травня у пункті пропуску “Шегині” прикордонники викрили українця, який ховався у ніші мікроавтобуса, щоб незаконно перетнути кордон.

17.05.2024
На Львівщині затримали 28-річного чоловіка, який хотів незаконно перетнути кордон

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

За кермом мікроавтобуса був 24-річний житель Прикарпаття.

“Під час заїзду транспортного засобу на територію пункту пропуску прикордонний наряд здійснив перевірку кількості осіб та зробив відмітку в контрольному талоні про те, що водій до сусідньої країни прямує один“, – мовиться у повідомленні.

Під час огляду мікроавтобуса прикордонники виявили 28-річного чоловіка, який ховався у спеціально виготовленій ніші для багажу. Чоловік не мав документів для офіційного перетину кордону.

“Таємному” пасажиру відмовлено в перетинанні кордону та складено адміністративні документи за ст. 204-1. За організацію незаконного переміщення особи через кордон водію загрожує кримінальна відповідальність за ст. 332 ККУ “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України”, – додали в ДПСУ.

Також прикордонники проінформували правоохоронців про це правопорушення.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.