На Львівщині затримали 21-річного хлопця, який переправляв за кордон ухилянта

Львівські прикордонники спільно з правоохоронцями викрили жителя Волинської області, який організував незаконне переправлення за кордон військовозобов’язаних чоловіків.

23.01.2024
На Львівщині затримали 21-річного хлопця, який переправляв за кордон ухилянта

21-річний чоловік погодився організувати трансфер для чоловіка призовного віку, який мав намір ухилитись від мобілізації.

Свої послуги «бізнесмен» оцінив у 2 200 доларів.

Для реалізації свого задуму провідник заздалегідь спланував маршрут, однак досягнути місця призначення мандрівникам так і не вдалось. У ході проведення спільних перевірчих заходів переправника з «клієнтом» затримали після дачі останнім завдатку за незаконний трансфер.

Слідчі повідомили організатору незаконної схеми про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України») ККУ. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Джерело: пресслужба 7 прикордонного Карпатського загону

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.