На Львівщині запустили нову газову свердловину

На Львівщині запрацювала нова газова свердловина — вона забезпечує видобуток 115 тис. куб. м газу на добу.

02.09.2022
На Львівщині запустили нову газову свердловину
Фото: Getty images

Про це повідомили у пресслужбі Укргазвидобування.

Зазначається, що проєктування та спорудження свердловини здійснювала компанія Expert Petroleum, яка є партнером Укргазвидобування

«Ми вітаємо такий результат на одному з наших родовищ, переданих в управління Expert Petroleum. Свердловина була пробурена та запущена в роботу в рекордні терміни — 18 днів. Саме такого ефекту ми і очікували від міжнародного партнера, який має можливість ухвалювати швидкі та ефективні рішення. Сьогодні Карпатський регіон є важливим напрямком стабілізації виробництва та компенсації втрат, які ми понесли від початку широкомасштабної війни», — йдеться у повідомленні.

В Укргазвидобуванні додали, що розраховують на зростання видобутку на родовищах та працюють над новими перспективними проєктами у цьому регіоні.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.