На Львівщині закладчика наркотиків засудили до 9 років

Прокурори в суді довели, що засуджений займався збутом наркотиків та психотропів у Стрию.

05.04.2023
На Львівщині закладчика наркотиків засудили до 9 років

У Львівській обласній прокуратурі повідомили, що 26-річного мешканця Стрия визнали винним у незаконному збуті наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 3 ст. 307 КК України).

Його засудили до 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна. 

Зазначається, що чоловік зареєструвався у чат-боті телеграму, в якому куратор скидав йому завдання – де і в якій кількості зробити закладки.

Після чого чоловік йшов у наперед обумовлене місце, зокрема у лісосмугу біля залізничної колії. Там він за допомогою викрутки робив отвори в землі, де ховав наркотики. Місце сховку позначав та фотографував. Фото разом із геолокацією надсилав куратору. Таким чином чоловік закопав 81 закладку із забороненими засобами та речовинами.

За виконану роботу після продажу кожної закладки отримував 50 грн на електронний гаманець.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.