На Львівщині викрили групу наркоторговців, які щомісяця заробляли до 5 млн грн

Зловмисникам інкримінують незаконне придбання, перевезення, зберігання та збут наркотичних засобів.

11.10.2023
На Львівщині викрили групу наркоторговців, які щомісяця заробляли до 5 млн грн

Про це інформує Офіс Генпрокурора.

“За даними слідства, учасники організованої групи здійснювали роздрібний збут метадону мешканцям Львова, зокрема в місцях позбавлення волі. Постачальниками оптових партій наркотичного засобу була інша організована група, яка закуповувала його на території Вінницької області”, – йдеться у повідомленні.

Щомісячний обіг “товару” коливався в межах 2,5-3 кг. Орієнтовний прибуток становив близько 5 млн грн.

Усіх учасників затримано під час безпосереднього перевезення метадону на територію Львівщини та спробі роздрібного збуту.

Правоохоронці виявили та вилучили наркотичний засіб загальною масою понад 1 кг, вартість якого на чорному ринку становить близько 2 млн грн. Також вилучено рослини канабісу, мобільні телефони, готівкові кошти та інші речові докази.

Підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.