На Львівщині у пожежі згоріли тонни сіна та соломи

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику будівля, у якій виникла пожежа, була повністю охоплена вогнем. Також вогонь перекинувся на поруч розміщені копиці із сіном та соломою.

31.08.2022
На Львівщині у пожежі згоріли тонни сіна та соломи
Фото: ДСНС

Як повідомляє ДСНС Львівщини, 30 серпня о 15:13 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в селі Руда-Сілецька Львівського району. Пожежа виникла в дерев’яній господарській будівлі, критій шифером.

О 16:03 вогнеборці локалізували пожежу, а о 17:39 ліквідували. Вогонь знищив господарську будівлю, 8 тонн сіна та 4 тонни соломи, пошкодив 2 куб.м. дров. Вдалось запобігти розповсюдженню пожежі та врятувати від вогню 2 будівлі.

До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Причини та обставини пожежі встановлюються.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.