На Львівщині священник з дружиною впали у провалля

У селі Розвадів Стрийського району на Львівщині утворилося нове провалля ґрунту, у який потрапив місцевий священник та його дружина.

05.07.2023
На Львівщині священник з дружиною впали у провалля

Як повідомляє Кафедра екологічної та інженерної геології і гідрогеології, постраждалих з травмами госпіталізували до лікарні.

Інцидент трапився вчора, 4 липня, більше ніж через два місяці після одноразового прояву грязевого вулканізму в ніч з 26 на 27 квітня 2023 року. За цим фактом порушене кримінальне провадження.

Насичені газами підземні води розмивали грунтовий масив. Це призвело до вимивання підземної порожнини, що обвалилася. Як наслідок – спочатку в яму провалилась жінка, потім її чоловік – священник, який хотів витягнути її.

“Не виключено, що такого роду підземні порожнини із склепінням стійкої рівноваги у селі Розвадів, поблизу прояву грязевого вулканізму є і у інших локаціях та існує ризик їх обвалювання з часом, подібно до того, як це сталося 4 липня 2023 року, в результаті чого дві людини травмовано“, – йдеться у повідомленні.

У дописі додали, для того, аби такі інциденти більше трапллись. потрібно провести відповідні дослідження грунту.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.