На Львівщині судитимуть чоловіка, який самовільно збудував відпочинковий комплекс

Чоловіка, за даними прокуратури, самовільно захопив землю біля річки Славка та побудував там відпочинковий комплекс з басейном.

04.09.2023
На Львівщині судитимуть чоловіка, який самовільно збудував відпочинковий комплекс

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Шість років тому 42-річний мешканець Стрийщини, не маючи дозволів органу місцевого самоврядування, самовільно захопив ділянку в курортному смт. Славсько. Ця земля розташована у межах прибережної захисної смуги річки Славка та є природоохоронною територією. Там підсудний незаконно побудував будинок з дерев’яного бруса та викопав басейн.

Правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували справу до суду. Чоловіка звинувачують у самовільному зайнятті земельної ділянки та будівництві.

Йому загрожує позбавлення волі на строк від одного до трьох років. Крім того, прокурори скерували позов про демонтаж будинку.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.