На Львівщині судили водія, який побив поліцейського

Миколаївський районний суд Львівської області виніс вирок Ярославу С., який нетверезим вчинив ДТП та побив поліцейського.

26.06.2024
На Львівщині судили водія, який побив поліцейського

Позбавлений раніше водійського посвідчення за нетверезе водіння Ярослав С. 5 березня 2024 року на трасі Київ – Чоп біля села Острів виїхав на узбіччя та вчинив ДТП. На місце прибули працівники патрульної поліції та зʼясували, що водій був за кермом нетверезий, повідомляє Zaxid.net.

У матеріалах справи вказано, що під час зʼясування обставин ДТП Ярослав С. непристойно спілкувався з працівниками поліції, а потім схопив одного з патрульних за одяг і вдарив кулаком у обличчя і потилицю.

Внаслідок цього у патрульного діагностували струс мозку та забій.

У суді чоловік підтвердив, що того дня вживав алкоголь та поконфліктував із поліцейськими. Враховуючи обставини справи, суддя Миколаївського райсуду Марʼяна Друзюк визнала його винним та призначила 3 роки позбавлення волі. Однак суд звільнив його від відбування покарання та замінив увʼязнення на 3 роки іспитового терміну.

Цей вирок можна оскаржити в апеляції.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.