На Львівщині судили солдата, який двічі втікав зі служби

Суд призначив 5 років реального терміну військовому.

10.07.2024
На Львівщині судили солдата, який двічі втікав зі служби

Солдата Михайла Т. мобілізували. Він служив водієм у одній з військових частин. Суд встановив, що обвинувачений двічі самовільно залишав військову частину, повідомляє Lviv.media.

Вперше поїхав з військової частини на День святого Валентина, 14 лютого минулого року: “Пояснив, що 14 лютого вранці він покинув розташування військової частини та поїхав до своєї дівчини”.

24 лютого солдата знайшли та повернули до частини. Надалі з 27 лютого минулого року знову був відсутній у військовій частині, бо поїхав до дівчини. З 9 по 18 травня минулого року перебував у лікарні, а після виписки не повернувся до військової частини, а поїхав додому і був відсутнім до 19 січня цього року.

Обвинувачений повністю визнав свою провину та щиро розкаявся.

Суд врахував це як пом’якшувальну обставину, але, зважаючи на тяжкість злочину, призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Вирок може бути оскаржений протягом 30 днів з дня його проголошення.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.