На Львівщині судили підпільного продавця сигарет та алкоголю

Буський районний суд Львівської області визнав винним Володимира Т. у незаконному виготовлені, зберіганні та збуті підакцизних товарів.

19.06.2024
На Львівщині судили підпільного продавця сигарет та алкоголю
Фото умовне

У місті Буськ чоловік придбав значні обсяги підробленого алкоголю та сигарет. У невстановлений слідством час, але не пізніше 18 січня 2024 року, він через інтернет замовив не менше 235 пляшок алкоголю з підробленими акцизними марками. Алкоголь транспортував до свого будинку та магазину, повідомляє Lviv.media.

Про те що акцизні марки підроблені, він не знав. Тоді ж чоловік придбав 22 бочки етилового спирту об’ємом 220 л. Частину спирту він перелив у пластикові цистерни по 28 і 30 літрів. Також до січня 2024 року, обвинувачений придбав 24 791 пачку сигарет без акцизних марок. Експертиза підтвердила, що алкогольні вироби не відповідають державним стандартам.

Під час обшуків у помешканні і підвальних приміщеннях, які належать підсудному, правоохоронці вилучили: 551 півлітрову пляшку з алкоголем різних брендів; 220 літрів спирту; 24 700 пачок сигарет різних марок.

“Судом встановлено, що Володимир Т. обвинувачується у незаконному придбанні з метою збуту, зберіганні з цією метою, транспортуванні з метою збуту та збуті незаконно виготовлених тютюнових виробів та алкогольних напоїв, тобто у вчиненні кримінального правопорушення”, — йдеться у вироку.

Під час судового розгляду Володимир Т. уклав із прокурором угоду про визнання винуватості, у якій було визначене узгоджене покарання: 85 тис. грн штрафу з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів. Окрім штрафу, суд зобов’язав чоловіка сплатити 191 тис. грн витрат за проведення судових експертиз.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.