На Львівщині судили чоловіка, який вкрав бідон для молока

На Жовківщині чоловік вкрав з-під дверей чужого будинку 40-літровий бідон для молока.

17.10.2023
На Львівщині судили чоловіка, який вкрав бідон для молока

Як повідомляє “Еспресо.Захід”, суд  покарав чоловіка.

Чоловік зайшов на територію чужого господарства, підійшов до вхідних дверей будинку “звідки таємно викрав флягу металеву для молока та молочних продуктів, вартістю 583  гривні 33 копійки. Таким чином спричинив потерпілій матеріальної шкоди на вказану суму.

Справа таки дійшла до суду, оскільки крадій проник у чуже житло. Щобільше, суд врахував, що злочин скоєний в умовах воєнного стану. У результаті, чоловіка Жовківський суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Однак враховуючи, що він визнав вину та розкаявся, то його звільнили  від відбування призначеного покарання з випробовуванням строком на 1  рік.

Бідон він має повернути власнику та сплатити 956 гривень за проведення товарознавчої експертизи.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.