На Львівщині скасували аварійні відключення електроенергії

15 травня нв області скасували аварійні відключення електроенергії, які запровадили ввечері 14 травня.

15.05.2024
На Львівщині скасували аварійні відключення електроенергії

Про це повідомили в “Львівобленерго”.

“Аварійні відключення електроенергії скасовані. Проте ситуація в енергосистемі залишається складною. У зв’язку з цим просимо ставитись до використання електроенергії ощадливо. Енергетики роблять усе можливе для того, щоби підтримувати стабільність енергосистеми України”, — йдеться у повідомленні.

Мешканців просять економно використовувати електроенергію у пікові години — з 18:00 до 23:00. Зокрема, не вмикати у цей час бойлери, електроплити, мікрохвильові печі, пральні машини, електричні духовки, електрочайники, праски, посудомийні машини, кондиціонери та порохотяги. А також рекомендують перенести прання та підігрів води на ніч та вимикати світло в порожніх приміщеннях.

За словами начальника Львівської ОВА Максима Козицького, якщо виникне потреба знову запровадити відключення електроенергії, про це повідомлять на офіційному сайті та у соцмережах “Львівобленерго”.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.