На Львівщині розпочали будівництво мосту через річку Дністер

В селі Монастирець Комарнівської територіальної громади Львівської області на автомобільній дорозі Монастирець-Поляна розпочато роботи по будівництву моста.

05.07.2023
На Львівщині розпочали будівництво мосту через річку Дністер

Про це повідомив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Міст було пошкоджено під час повені 23-27 липня 2008 року. В тому ж році розпочато ліквідацію наслідків стихійного лиха, проте через брак фінансування роботи призупинили.

Впродовж 15 років мешканцям прилеглих сіл доводилося користуватися старим аварійним дерев’яним мостом, який не міг забезпечити безпеку та комфорт для жителів.

“Розуміючи потреби мешканців та важливість проведення ремонтних робіт на зазначеному мості Департаментом дорожнього господарства Львівської ОДА у 2023 році було виділено кошти, а саме 15 млн. гривень з ДДФ”, – йдеться у дописі.

В межах будівельних робіт передбачено: зварювання та монтаж металевих балок прогонової будови; влаштування монолітної залізобетонної плити; влаштування асфальтобетонного покриття, а також бар’єрного та перильного огородження.

“Виділення фінансових ресурсів на проведення ремонтних робіт підтверджує пріоритети ЛОДА у забезпеченні безпеки, розвитку та покращенні інфраструктури Львівської області”, – підсумував Бучко.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.