На Львівщині покарали вчительку, яка влаштувала штовханину з учнем

У Львівській області Миколаївський районний суд визнав винною в булінгу 52-річну вчительку англійської мови, яка влаштувала шарпанину з учнем.

05.07.2023
На Львівщині покарали вчительку, яка влаштувала штовханину з учнем

Про це йдеться у постанові суду.

Вчителька систематично вчиняла булінг учнів 7-а класу, а 2 травня 2023 року через футбольний м’яч влаштувала штовханину з семикласником.

Після конфлікту з учнем викладачка подала заяву на звільнення за власним бажанням, а учні та батьки школярів звернулися до правоохоронців із заявою. У залі суду вчителька свою вину не визнала і стверджувала, що не цькувала учнів.

За словами жінки, 2 травня вона намагалася відібрати в учня м’яч, оскільки він з іншими учнями бавився ним у коридорі школи. Вона додала, що “не застосовувала фізичної сили до дитини, втім у певний момент втратила рівновагу та впала на дитину”.

Водночас семикласник, із яким у вчительки виник конфлікт, розповів, що 2 травня він з однокласниками грали у волейбол і не почули дзвінок, тому запізнилися на урок. Вчителька не дозволила зайти у клас, тому протягом уроку вони простояли в коридорі.

“Хтось з учнів мав м’яч, який після закінчення уроку вони почали перекидати між собою. Вчителька хотіла забрати м’яч, накинулася на нього, хотіла копнути й почала бити його по руках”, – йдеться у матеріалах справи.

Під час суду інша учениця та матір одного з учнів розповіли, що вчителька часто не виходила на зв`язок при дистанційному навчанні, а під час уроків ображала військових. Зокрема, за словами школярки, викладачка казала, що “воїни на фронті такі ж тупі, як і учні класу, й ніколи не переможуть”.

У школі створили комісію, яка назвала дії викладачки непедагогічними. Вчительку визнали винною й призначили їй штраф у вигляді 850 грн.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.