На Львівщині оштрафували військового за прикривання пиятик підлеглих

Яворівський районний суд Львівщини визнав винним у недбалому ставленні до військової служби командира батареї однієї з частин Олега К., який не повідомляв командування про пиятики підлеглих і їм безпідставно нараховували премії.

23.05.2024
На Львівщині оштрафували військового за прикривання пиятик підлеглих

Командиром батареї, старший викладач навчальної батареї навчального самохідно-артилерійського дивізіону однієї з військових частин у лютому 2023 року не доповів своєму командуванню про п’ятьох підлеглих, які перебували на службі у стані алкогольного сп’яніння, повідомляє Zaxid.net.

Військових мали б покарати за дисциплінарні порушення (кожному загрожував би штраф у 17 тис. грн), але натомість їм нарахували безпідставні премії.

Щодо командира батареї Олега К. склали протокол через недбале ставлення до військової служби. На засідання суду він не прийшов, але подав заяву про визнання своєї провини.

Справу розглянув суддя Дмитрій Поворозник, який дослідив усі матеріали, визнав Олега К. винним у адмінправопорушенні та оштрафував на 17 тис. грн. Постанову ще можна оскаржити.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.