На Львівщині митники виявили контрабанду техніки на понад 2 млн грн

У пункті пропуску «Шегині- Медика» митники викрили декілька спроб ввезення в Україну із Польщі незадекларованих інвенторів, акумуляторів та інших технічних засобів.

19.07.2024
На Львівщині митники виявили контрабанду техніки на понад 2 млн грн

Як повідомляє пресслужба Львівської митниці, загальна вартість контрабандної техніки – понад 2 мільйони гривень.

Зокрема, 18 липня під час огляду автомобіля «Hyundai sonata», виявили гібридний сонячний інвентор POW-HOM 10.2.M, гібридний інвентор POW-HVM 3.2.11-24v-N-1 та 4 акумулятори Qoetec 53038, про які «забули згадати» під час декларування.

Буквально за годину до цього випадку у мікроавтобусі «Renault Master» перевозили 10 тисяч електролітичних конденсаторів і 3 тисячі електрозапалів. Орієнтовна вартість цих товарів – 950 тис. гривень.

Окрім цього, в автомобілі «Volkswagen crafter» митники виявили 4 гібридні інвертори Victron energy та 13 акумуляторів Pylontech на суму більше мільйона гривень.

Також у пункті пропуску «Грушів – Будомєж», у рейсовому автобусі «Франкфурт-Мелітополь» намагались ввезти в Україну 4 акумуляторних батареї та одну зарядну станцію «EcoFlow». Вартість товарів, за попередніми даними, – 450 тис. гривень.

За цими фактами працівники митниці склали адмінпротоколи.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.