На Львівщині двоє чоловіків увірвались до будинку та жорстоко побили його мешканців

24-річного та 35-річного жителів Самбірського району визнано винними у вчиненні розбою, грабежу та жорстокого поводження з тваринами.

28.06.2023
На Львівщині двоє чоловіків увірвались до будинку та жорстоко побили його мешканців

Як повідомляє Львівська обласна прокуратура, зловмисники, будучи напідпитку, зустріли односельчанина, з яким спровокували конфлікт на подвір’ї сусіда. Згодом 24-річний фігурант напав на потерпілого та почав наносити удари кулаками та ногами по тілу.

Вже через кілька годин увірвалися до будинку того ж потерпілого. Зустрівши трьох мешканців обійстя,  почали наносити їм удари по тілу кулаками, ногами та палицями. Після цього чоловіки вибили двері до комори та обікрали потерпілих.

Окрім того, 24-річний нападник лишився в будинку «вартувати» потерпілих. А його спільник пішов до хліва та вкрав там 10 птахів, яким повідривав голови та поскладав у мішок.

Зловмисникам призначено покарання у виді 10 та 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.