На кордоні з Польщею затримали контрабанду Apple

Двоє українців намагались нелегально ввезти в Україну партію останніх смартфонів Apple iPhone 15, кросівок бренду Рuma та парфумів майже на 850 тисяч гривень.

09.10.2023
На кордоні з Польщею затримали контрабанду Apple

Про це повідомляє Львівська митниця.

Перший випадок стався 8 жовтня у пункті пропуску «Шегині – Медика», куди на мікроавтобусі Mercedes-Benz прибув 28-річний житель Хмельницької області. У декларації він вказав, що везе лише особисті речі, однак в автомобілі виявили більше 60 одиниць парфумів та 18 пар кросівок бренду Рuma

Вартість товарів оцінюють у майже 450 тисяч гривень.

А 7 жовтня у пункті пропуску «Краківець – Корчова» затримали контрабанду смартфонів Apple. Їх виявили у 35-річного жителя Чернівців, загалом чоловік хотів нелегально ввезти п’ять смартфонів iPhone 15.

За ринковими цінами вартість ґаджетів становить близько 400 тисяч гривень.

 

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.