На кордоні з Польщею викрили “пасажира-невидимку”

У пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники викрили українця, який шляхом приховування від контролю намагався незаконно потрапити до Польщі.

15.12.2023
На кордоні з Польщею викрили “пасажира-невидимку”

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Двоє водіїв на мікроавтобусі перевозили пасажирів. Прикордонники перевірили кількість осіб та зробили відмітку в контрольному талоні.

Аби оминути контроль, 46-річний українець вийшов з авто ще до його початку. Після здійснення перевірки документів та огляду мікроавтобуса чоловік зайняв своє посадкове місце. Для того, щоб «VIP-пасажир» безперешкодно перетнув кордон та у прикордонників не виникло сумнівів щодо кількості осіб, один із водіїв заховався на задньому сидінні.

Однак на цьому оборудка завершилась. Під час спроби виїзду з пункту пропуску чоловіків викрив прикордонний наряд спільно з оперативним співробітником.

«Таємному» пасажиру відмовлено в перетинанні кордону та складено адміністративні документи. За організацію незаконного трансферу водіям загрожує кримінальна відповідальність.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.