На Херсонщині окупанти змушують місцевих переводити телефони на “російський час”

У разі виявлення встановленого київського часу, окупанти попереджають про наслідки та змушують переходити на московський час.

10.02.2023
На Херсонщині окупанти змушують місцевих переводити телефони на “російський час”
Фото: умовне

Про це повідомляє Центр національного спротиву. 

“Ворог й раніше здійснював обшуки та проводив посилену перевірку місцевих на блокпостах, але перевірка годинника – це вже ноу-хау від окупантів”, – зазначають в ЦНС. 

Проте, зі слів російських солдатів, незабаром покарання за український час на телефоні буде суворішим й матиме наслідки.

“Ця боротьба з часовим поясом вкотре доводить про відсутність підтримки окупантів серед місцевих й імітацію такої “любові”. Центр національного спротиву закликає не наражати себе на небезпеку через такі дрібниці, й пам’ятати, що незабаром для всього півдня настане київський час”, – додали в ЦНС.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.