На Франківщині директор ТОВ «заробив» на ремонті дороги майже пів мільйона

Калуська прокуратура повідомила про підозру директору підприємства, який заволодів бюджетними коштами під час ремонту дороги.

18.08.2023
На Франківщині директор ТОВ «заробив» на ремонті дороги майже пів мільйона

Про це повідомляє Прокуратура Івано-Франківської області.

“Він склав та видав акти приймання виконаних будівельних робіт, завищивши вартість суміші з якої улаштовано дорожнє покриття“, – йдеться у дописі,

На підставі цих документів з бюджету було зайво оплачено понад 468 тис. грн.

В ході досудового розслідування підозрюваний повністю відшкодував завдані збитки.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.