Мостиська міська рада виставила на продаж нежитлові будівлі

4 нежитлові приміщення виставили на продаж на аукціоні.

31.10.2023
Мостиська міська рада виставила на продаж нежитлові будівлі

Про це повідомили на Facebook-сторінці міськради.

Відтак, на продаж виставили:

– нежитлову будівлю, загальною площею 282,9 кв. м, що знаходиться за адресою: Львівська область, Яворівський район, с. Ніговичі, вул. Східна, будинок 16 а. Деталі за посиланням.

-нежитлове приміщення, А-2, загальною площею 41,9 кв. м, що знаходиться за адресою: Львівська область, Яворівський район, с. Липники, вул.Шевченка Т., будинок 12/2. Деталі за посиланням.

-нежитлове приміщення, А-2, загальною площею 43,3 кв. м, що знаходиться за адресою: Львівська область, Яворівський район, с. Липники, вул.Шевченка Т., будинок 12/1. Деталі за посиланням.

-нежитлову будівлю, загальною площею 286,0 кв. м, що знаходиться за адресою: Львівська область, Яворівський район, с. Костильники, вул.Сонячна, будинок 14 а. Деталі за посиланням.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.