Міська рада на Тернопільщині оголосила тендер на купівлю дронів для ЗСУ

21 червня Скалатська міська рада оголосила тендер на закупівлю 5 дронів “Mavic 3”, загальною вартістю 500 тисяч гривень.

22.06.2023
Міська рада на Тернопільщині оголосила тендер на купівлю дронів для ЗСУ

Як зазначив користувач Віталій Бойчук, на Тернопільщині громада через систему закупівель “Прозоро” вирішила купити для військових 5 дронів “Mavic3”.

“Є громади, які купують дрони Mavic3 для хлопців на фронті. Скалатська міська рада оголосила тендер на купівлю п’яти дронів Mavic3. При цьому – за ринковою ціною, а не як деякі – дорожче на 50%. Скалат – повага! Вже не вперше ваше маленьке містечко приклад для інших”, – йдеться у повідомленні.

Початок аукціону – 29 червня 2023 о 11:05.

Дрони мають доправити у Скалат до 31 липня 2023 року.

“Придбання товару Скалатською міською радою здійснюється з метою його подальшої передачі Збройним Силам України та іншим військовим формуванням, добровольчим формуванням територіальних громад, що беруть участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії російської федерації проти України згідно Програми підтримки Збройних сил України та підрозділів територіальної оборони на 2023 рік (Рішення сесії Скалатської міської ради «Про затвердження Програми підтримки Збройних сил України та підрозділів територіальної оборони на 2023 рік» № 2183 від 26 травня 2023 року)”, – йдеться у пояснювальній записці до тендерної пропозиції.

 

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.