Мешканця Львівщини ув’язнили за пʼяну ДТП, в якій загинула людина

Кам`янка-Бузький районний суд визнав винним 23-річного Дмитра Г. в аварії, в якій загинув його пасажир.

12.09.2024
Мешканця Львівщини ув’язнили за пʼяну ДТП, в якій загинула людина

ДТП трапилась ще в травні 2023 року, близько 6:30, на дорозі “Львів — Луцьк” неподалік села Новий Став, Львівського району. Дмитро Г. на Mazda 6 не впорався з керуванням і виїхав за межі дороги та перекинувся. До того ж обвинувачений зачепив електроопору, повідомляє Lviv.media.

Внаслідок аварії 23-річний пасажир автомобіля від отриманих травм помер в машині швидкої медичної допомоги. Тоді правоохоронці встановили, що винуватець ДТП керував автівкою в стані алкогольного спʼяніння.

“В судовому засіданні обвинувачений свою вину в інкримінованому визнав повністю та підтвердив обставини, щиро розкаявся. Мати загиблого жодних претензій до обвинуваченого не має, обвинувачений щиро розкаявся у вчиненому та попросив вибачення перед нею. Крім того відшкодував 10 тис. грн. Також між потерпілою та обвинуваченим був укладений договір про відшкодування моральної шкоди, згідно з яким обвинувачений зобов`язався відшкодувати потерпілій 4 тис. доларів для купівлі та встановлення пам`ятника її загиблому сину”, — йдеться у вироку.

Вивчивши матеріали справи, суд визнав 23-річного Дмитра Г. винним у вчиненні кримінального правопорушення. Йому призначили покарання у вигляді 5,5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на пʼять років. Також суд зобовʼязав стягнути з обвинуваченого понад 4 тис. грн судових витрат.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.