Мешканці окупованих територій почали масово позбуватися рублів

У більшості торгових точок використовується гривня.

24.10.2022
Мешканці окупованих територій почали масово позбуватися рублів
Фото: умовне

Жителі тимчасово окупованих територій Херсонської та Запорізької областей почали масово позбавлятися рублів. Про це в етері національного телемарафону новин розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров.

“Рашисти на окупованих територіях штучно завищували курс своєї нікому у світі не потрібної валюти. Але зараз уже всі розуміють, що деокупація Херсонщини, а за нею і Мелітопольщини, неминуча. Тому курс різко змінився. У Херсоні вже дають 5 рублів за гривню, а на заправках взагалі відмовлялися приймати російські гроші. Така ж тенденція і в Мелітополі”, – підкреслив він.

За словами Федорова, люди не хочуть використовувати рублі в обігу, і сьогодні у торгових точках використовується гривня.

“І навіть створений окупантами “рубльовий патруль” не допомагає розповсюдженню валюти загарбників”, – додав мер Мелітополя.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.