Мешканець Львівщини вбив свого 47-річного товариша

За скоєне зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

04.06.2024
Мешканець Львівщини вбив свого 47-річного товариша

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

3 червня 42-річний житель міста Трускавець повідомив на лінію “102” про те, що він виявив у своєму будинку тіло чоловіка без ознак життя.

Правоохоронці встановили особу загиблого – 47-річного місцевого мешканця, на тілі якого були виявлені чисельні травми.

Як з’ясувалось, тієї ночі загиблий перебував в гостях у свого знайомого. Чоловіки розпивали спиртне і між ними виник конфлікт, під час якого господар завдав гостю чисельних ударів руками та ногами у різні ділянки тіла, спричинивши травми, від яких той помер. Після скоєного зловмисник заснув, а зранку, прокинувшись, виявив тіло знайомого на підлозі та зателефонував у поліцію.

Правоохоронці затримали чоловіка. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.