Мешканець Львівщини обікрав роботодавця, який не виплатив йому зарплату

Чоловік проник на будмайданчик фірми, у якій раніше працював, і вкрав 14 монтажних стійок.

30.05.2024
Мешканець Львівщини обікрав роботодавця, який не виплатив йому зарплату

Шевченківський районний суд Львова засудив до умовного терміну Любомира М., який викрав матеріали з будівельного майданчика компанії, яка не виплатила йому заборгованість із зарплати, повідомляє Lviv.media.

У лютому цього року мешканець с. Чорнушовичі Львівської області, багатодітний батько, пізно ввечері викрав з будівельного майданчика фірми ТОВ “Моноліт БАУ” 14 монтажних стійок на загальну суму понад 18 тисяч гривень. Він пройшов на територію огородженої ділянки, відкривши хвіртку, і поклав викрадені матеріали у свій автомобіль Citroen Berlingo.

На суді чоловік повністю визнав свою провину у крадіжці, але пояснив, що раніше неофіційно працював у тій будівельній фірмі, однак йому не виплатили зарплату. Тому він і вирішив таким чином “вирішити спір”. Щиро розкаявся і попросив не карати його суворо. Відшкодував збитки потерпілій стороні.

Представник потерпілої компанії не наполягав на покаранні, оскільки збитки відшкодовано.

Розглянувши усі деталі справи, суд вирішив засудив чоловіка до 5 років позбавлення волі умовно з випробувальним терміном 1 рік. На нього покладено певні обов’язки на час випробування.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.