Мешканець Львівщини намагався ввети в Україну понад 150 iPhone 15 Pro Max

Техніку, вартістю 8 мільйонів 200 тисяч гривень, та машину вилучили.

07.02.2024
Мешканець Львівщини намагався ввети в Україну понад 150 iPhone 15 Pro Max

Про це повідомляє Львівська митниця.

Інцидент трапився 6 лютого у пункті пропуску “Краківець-Корчова”. 61-річний мешканець Львівщини для проходження митного контролю обрав смугу “зелений” коридор. Так він засвідчив, ще не переміщує товарів, обов’язкових до декларування та оподаткування. Проте під час обшуку працівники митниці виявили 158 Аpple iPhone 15 Pro Max.

“Прихований товар був у конструктивних порожнинах днища, дверей та салону автомобіля, доступ до якого став можливий після повного демонтажу сидінь, обшивки дверей та днища салону автомобіля“, — йдеться у повідомленні.

За цим фактом на чоловіка склали протокол про порушення митних правил. Телефони вартістю понад 8 мільйонів гривень та автомобіль тимчасово вилучили.

Невдовзі справу розглядатимуть в суді.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.