Мер Львова Садовий вкотре показав себе “страшною подружкою”

Мер Львова Садовий вкотре показав себе “страшною подружкою”, яка розверещалася, що її несправедливо не взяли першою заміж, бо вона і фану в церкві тримала, і букет на попередньому весіллі злапала.

19.07.2024
Мер Львова Садовий вкотре показав себе “страшною подружкою”

Устами своєї правої руки Андрія Москаленка він привселюдно обурився, що голова ОВА Максим Козицький у контексті декомунізації своїм рішенням перейменував вісім вулиць у Львові та ще дві у Брюховичах. Мовляв, у мерії є своя процедура перейменувань і взагалі “пропоновані головою військової адміністрації вулиці вже є в нашому списку і були у черзі на перейменування”.

У великого львів’янина Станіслава Єжи Лєца є гарний афоризм: “Яка справа євнухам до громадянських шлюбів”. Він дуже пасує до нинішньої ситуації. Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко очолює міську робочу групу щодо деколонізації і перейменування вулиць. Згідно із законом про декомунізацію у групи було півроку, аби визначитися з перейменуванням вулиць з радянським “душком”. Якщо євнухи не справлялися з цією “надзадачею”, то їхній провідник, сиріч мер, мав ще три місяці на прийняття власного рішення. Але його так і не з’явилося.

Тепер, якщо брати до уваги слова Москаленка, ситуацію хочуть довести до абсурду – після доконаного факту перейменування у мерії скликають робочу з… перейменування перейменованих вулиць. На практиці це означає черговий срач на рівному місці між львів’янами, спровокований імпотентністю садовістів, і чергове виставляння Львова на посміх.

Зрештою, у другому садовісти вже мають чималий досвід і діють за апробованою схемою. Пригадується, як мерія саботувала встановлення пам’ятника на честь 100-річчя ЗУНР. А коли за справу взялася обласна влада, місто нашвидкоруч встановило “пам’ятного лева” від себе. Майже одночасне відкриття двох пам’ятників викликало тоді багато сміху і, завдяки Садовому, виставило львів’ян ідіотами.

Ситуація повторюється?

До речі, перелік перейменованих вулиць, які, очевидно, хочуть переперейменувати у Садового:

Татарбунарська – Петра Франка

Червона – Любомира Романкова

Професора Петра Буйка – Професора Ігоря Юхновського

Юрія Смолича – Надії Мудрої

Амвросія Бучми – Анатолія Лупиноса

Таманська – Дарії Гусяк

Андрія Волощака – Генерала Миколи Арсенича

Площа Липнева – Площа Берестейської унії

Антона Макаренка (Брюховичі)– Степана Ленкавського

Миколи Бурденка (Брюховичі)– Дарії Цісик-Ребет

Роман Онишкевич

Джерело

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.