Маркевич розповів, чому його син виїхав до Іспанії

Головний тренер “Карпат” Мирон Маркевич розповів, чому його асистент Остап Маркевич покинув територію України та повернувся до Іспанії.

31.05.2024
Маркевич розповів, чому його син виїхав до Іспанії
Остап (ліворуч) і Мирон (праворуч) Маркевичі / фото: Карпати

Про це повідомляє football24.ua.

“Передусім, слід уточнити, що це була моя ініціатива, щоб Остап допомагав мені в Карпатах, і я попросив його приїхати. Все ж, я близько шести років не займався активною тренерською діяльністю. Син відгукнувся на моє запрошення, й думаю, що ми зі своєю місією впоралися: “зелено-білі” не стали найсильнішою командою Першої ліги, але до УПЛ повернулися.

Тепер, щодо від’їзду сина до Іспанії – в цій країні він проживає вже близько десяти років. Спонукали його повернутися сімейні обставини, перш за все, його сину потрібна підтримка батька. По-друге, Остап хоче працювати самостійно, тим паче, що в іспанському футболі він не новачок – чотири роки працював у структурі Вільяреала. Знаю, що в нього є цікаві пропозиції, й мені залишається тільки побажати йому удачі”, – пояснив Мирон Маркевич.

Також він додав, що розраховує на допомогу Остапа вже як скаута, оскільки він добре знає іспанський футбольний ринок. Окрім того Мирон Маркевич сподівається, що невдовзі син порекомендує якогось місцевого гравця “Карпатам”.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.