Львівський ТЦК та СП відреагував на інцидент стосовно блокування траси

На Львівщині люди заблокували рух на трасі H02 поблизу села Струтин. Усе тому, що водія автобуса сполученням Тернопіль-Львів забрали до ТЦК та СП. У військкоматі прокоментували інцидент.

20.06.2024
Львівський ТЦК та СП відреагував на інцидент стосовно блокування траси

“Інформуємо: поліція зупинила автобус, який рухався за маршрутом Тернопіль-Львів. Оскільки у водія були відсутні військово-облікові документи, його запросили у Золочівський РТЦК та СП. Там водію вручили повістку на оновлення облікових даних. Повернувши його через кількадесят хвилин до його автобуса. Відтак автобус продовжив рух”, – прокоментували ситуацію в обласному військкоматі.

Там зазначили, що в салоні автобуса перебував ще один водій, тож відсутність першого не впливала на можливість продовжити рух, згідно з маршрутом.

“Однак пасажири чомусь вирішили вийти на зовні і на певний час заблокувати трасу”, – додали у повідомленні.

В установі також нагадали, що кожен військовозобов’язаний громадянин України повинен носити з собою військово-облікові документи. Їхня відсутність є підставою для доправлення людини до найближчого ТЦК для з’ясування обставин.

“Водії маршрутних автобусів жодним чином не можуть бути винятковими у цьому плані“, – наголошується в заяві.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.