Львівські онкохірурги видалили військовому пухлину

У 44-річного військовослужбовця з Чернівців виявили новоутворення кишки, яке загрожувало його життю.

05.06.2024
Львівські онкохірурги видалили військовому пухлину

Про це повідомляє Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр.

“Спочатку я почав відчувати сильний дискомфорт у районі кишківника, мене почав тягнути таз, були часті позиви до туалету та навіть невеликі кровотечі. Я зрозумів, що з моїм здоров’ям щось не так”, — розповів військовослужбовець.

З військового госпіталю чоловіка скерували в поліклініку Львівського онкоцентру. Там військового дообстежили і виявили новоутворення кишки, яке загрожувало його здоров’ю та життю. Чоловіка скерували на операцію.

“Ми виконали пацієнту ультранизьку лапараскопічну резекцію прямої кишки. Також ми вивели йому тимчасову превентивну стому для того, щоб зменшити навантаження на місце швів. Після загоєння та відновлення, а це приблизно 2-3 місяці, ми проведемо ще одне хірургічне втручання для того, щоб закрити стому”, — пояснив хірург-онколог проктологічного відділення Львівського онкоцентру Богдан Матусяк.

Військовий продовжує лікування і вірить, що невдовзі зможе повернутися до захисту країни.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.