Львівські навчальні заклади перевірять на наявність тривожних кнопок

У школах та дошкільних закладах міста хочуть встановити тривожні кнопки для швидкого реагування поліції.

26.09.2024
Львівські навчальні заклади перевірять на наявність тривожних кнопок

Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Минулого тижня була запущена неправдива інформація про небезпеку для дітей у львівських школах.

Тому Комісія фінансів та планування бюджету доручила управлінню освіти Львівської міської ради надати інформацію щодо наявності у всіх школах, дитячих садочках та закладах позашкільної освіти тривожної кнопки для швидкого реагування на виклик поліцією.

“Також просимо надати розрахунки, скільки буде коштувати місту укладання договорів між закладами освіти і поліцією охорони щодо встановлення цих кнопок. Маємо розуміти, скільки коштів нам потрібно закласти на наступні періоди. Ми хочемо бути впевнені, що на будь-яку ситуацію в школі, буде швидке реагування поліції. Де є наші діти, там має бути безпека”, – прокоментувала голова комісії, депутатка Наталія Шелестак.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.