Львівські митники виявили контрабанду техніки “Apple” на 1,6 млн грн

Працівники митниці виявили незадекларовану техніку у пункті пропуску “Шегині-Медика”.

30.07.2024
Львівські митники виявили контрабанду техніки “Apple” на 1,6 млн грн

Про це повідомляє Львівська митниця.

Інцидент трапився 29 липня. У пункт пропуску “Шегині-Медика” із Польщі приїхав мікроавтобус “Mercedes-Benz Sprinter”, за кермом якого був 41-річний мешканець Тернопільщини.

Чоловік обрав для митного контролю смугу “червоний коридор”. Він вказав у декларації, що перевозить 35 терміналів “Starlink”, 20 зарядних станцій і 50 мобільних телефонів.

Під час огляду багажного відділення мікроавтобуса працівники митниці виявили ще й приховану техніку “Apple”: 27 нових “iPhone 15 Prо” та вісім “iPad Air 11”.

“Водій заховав гаджети в господарські сумки і для певності “забинтував” їх клейкою стрічкою. Орієнтовна вартість товарів – 1.6 мільйона гривень“, — йдеться у повідомленні.

Митники склали на водія адмінпротокол.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.