Львівські медики повернули 4-річній дитині слух

У 2 рочки мама помітила, що дитина видає мало звуків, а потім реакції на звуки не стало зовсім. Тож одразу звернулася до лікарів. Тоді медики і виявили втрату слуху.

10.07.2023
Львівські медики повернули 4-річній дитині слух

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Одрія – із двійні, народилася передчасно, на 25 тижні вагітності мами, із вагою 550 грам. Це одна з найменших дітей в Україні, які виходжені від народження з надзвичайно низькою вагою. 37 днів Одрія була у реанімації на штучній вентиляції легень. Далі пройшла тривалу реабілітацію.

у 2 роки дівчинці поставили слуховий апарат.

“Але з ними вона чула мало. Хоча й почала трохи говорити складами. Я шукала лікарів, які б могли допомогти дитині. Моя знайома із Закарпаття розповіла про досвід лікування своєї дитини в у Львівській обласній дитячій лікарні «Охматдит», вона була дуже задоволена. І таким чином я дізналася про можливість кохлеарної імплантації. Перед операцією було так тривожно. Вона тривала 3 години. Але усе пройшло добре. На другий день після втручання Одрія вже бігала по відділенні і бавилася», – розповіла мама дівчинки Іветта.

Дівчинці вже підключили імплант і тепер 4-річна Одрія вивчає навколишній світ звуків по-новому.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.