Львівські лікарі прооперували 7-річну дитину з вродженою вадою ока

У 7-річного Івана зі Запоріжжя діагностували птоз лівого ока.

15.08.2023
Львівські лікарі прооперували 7-річну дитину з вродженою вадою ока

Про це повідомляє Львівська обласна дитяча лікарня “Охматдит”.

Приїхати до шпиталю задля консультації та операції сімʼя планувала ще у жовтні 2021 року, однак тоді раптово син захворів. Далі приїхати до Львова завадила повномасштабна війна.

Як тільки дізналися, що німецький пластичний хірург Клаус Екснер знову приїде до “Охматдиту” – спланували нову поїздку. Після консультації хлопчика одразу прооперували.

“Операція пройшла добре. У нас син дуже емоційний й нервовий по характеру. Він навіть друге око після операції не розплющував. Всього боявся. Дуже дякуємо лікарям. Ми цього чекали 7 років. Це тепер здійснилося. Тепер сподіваємося, що все буде гаразд. Дуже класно, що до України приїжджають спеціалісти європейського рівня і навчають наших лікарів”, – зазначила мама 7-річного Івана Аліна.

“Медичний персонал і лікарі супер в “Охматдиті”. Дуже добре до нас ставилися. Все дуже професійно зробили”, – додав тато хлопчика Артем.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.