Львівські благодійники закупили обладнання для військових на понад 5 млн грн

Благодійний фонд «Мрії збуваються» профінансував закупівлю бронежилетів та безпілотників.

09.08.2024
Львівські благодійники закупили обладнання для військових на понад 5 млн грн

БФ «Мрії збуваються» передали кошти в розмірі 4,5 мільйони гривень на придбання бронежилетів класу 4+ та матеріалів для їх виготовлення. З міркувань безпеки благодійники не вказали, які бригади отримали допомогу.

«Життя військових для нас – найбільша цінність. Відтак, передача зброї, авто та дронів – це, безумовно, важливо, але ми, благодійники та волонтери, передусім дбаємо про безпеку захисників», – зазначив голова БФ «Мрії збуваються» Віталій Ломакович.

Крім того, у БФ «Мрії збуваються» відзвітували про передачу понад 1,3 мільйони гривень бійцям ГО «Центр спеціальної тактичної підготовки «Білий Вовк». Відтак, профінансували придбання безпілотників, а також забезпечили військових монокулярами. За словами меценатів, інструктори та воїни ГО «Білий вовк» не раз акцентували на гострій потребі у техніці для виконання бойової роботи. Голова БФ «Мрії збуваються» Віталій Ломакович розповів, що за допомогою нового обладнання підрозділ ефективно знищує важку техніку ворога.

Всеукраїнський благодійний фонд «Мрії збуваються» заснований бізнесменом та меценатом Віталієм Ломаковичем. Фонд допомагає бійцям-добровольцям АТО з 2014 року. Після 24 лютого 2022 року активно підтримує підрозділи ЗСУ та СБУ.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.