Львівська ОДА розпочала перевірки на предмет корупції та дотримання законодавства

У Львівській обласній адміністрації розпочали проводити перевірки в районних військових адміністраціях, окремих підрозділах та організаціях, які підпорядковані адміністрації, на предмет корупції, дотримання працівниками законодавства України з питань запобігання корупції.

31.05.2024
Львівська ОДА розпочала перевірки на предмет корупції та дотримання законодавства
На фото керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень

Адміністрація ретельно склала план таких перевірок, які охоплюють різні аспекти роботи структур та перевіряють виконання антикорупційних заходів.

“Доброчесність на публічній службі та дотримання норм антикорупційного законодавства є одним із пріоритетних напрямків роботи для Львівської ОВА. Мета цих перевірок – не лише виявити та позбутися корупції, але й надати підтримку та поради, щоб запобігти майбутнім корупційним порушенням серед працівників. Якщо виникають питання або непорозуміння, то надаються консультації та методична допомога, щоб уникнути корупції в майбутньому”, – зазначив керівник апарату Тарас Грень.

Такою роботою займається сектор з питань запобігання та виявлення корупції апарату Львівської обласної державної адміністрації.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.