Львів’янина, який дозволив кермувати автівкою 9-річній дитині, оштрафували

Чоловіка знайшли після того, як він оприлюднив відео з дитиною у мережі.

28.05.2024
Львів’янина, який дозволив кермувати автівкою 9-річній дитині, оштрафували

Львів’янин дозволив 9-річній дівчинці керувати автомобілем 10 березня 2024 року. Чоловік наражав дитину та інших учасників дорожнього руху на небезпеку, вчинивши таким чином правопорушення. А саме – невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей, повідомляє Lviv.media.

Сихівський районний суд Львова визнав чоловіка винним та вирішив оштрафувати на 1700 гривень — максимальну суму, передбачену санкцією статті. Постанова ще може бути оскаржена.

До слова, розшукувати львів’янина, який посадив за кермо дитину почали у квітні. Після того як у соцмережах поширилось відео, де 9-річна дитина власноруч керує автомобілем, в той час, як чоловік сидить поруч. “Пацани, так треба жити, щоби я сидів спокійно збоку, собака збоку сиділа і доця мене в 9 років везла додому. Оце рівень,” — коментував чоловік на відео. Того ж дня працівники поліції розшукали львів’янина.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.