Львів’янка Катерина Стасік відзначила столітній ювілей

У вівторок, 25 вересня, жінка відзначила свій день народження.

25.09.2024
Львів’янка Катерина Стасік відзначила столітній ювілей

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Представники управління соціального захисту ЛМР відвідали ювілярку та привітали її від громади міста, вручили допомогу в розмірі 10 тисяч гривень, пам’ятну монету та вітальний лист від міського голови.

До слова, щороку усіх ювілярів від громади міста вітають представники міської влади. Традиційно тим довгожителям, які відзначають сто років, на день народження з міського бюджету надають одноразову матеріальну допомогу в сумі 10 тисяч гривень, пам’ятну монету та вітальний лист від міського голови. Усім же, хто святкує 101 та більше років, – 10 тисяч гривень.

На виплати одноразової допомоги для львів’ян-довгожителів у міському бюджеті на цей рік передбачили 680 тисяч гривень.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.