ЛОВА погрожує розривати угоди з перевізниками за бойкот безготівкової оплати проїзду

Львівська ОВА офіційно презентувала першу в Україні чинну в межах області систему електронного квитка ще 30 листопада 2023 року. Проте станом сьогодні ОВА фіксує поодинокі випадки неналежного функціонування системи АСООП на обласних маршрутах.

21.01.2024
ЛОВА погрожує розривати угоди з перевізниками за бойкот безготівкової оплати проїзду

Відтак Львівська ОВА ініціювала роботу мобільних груп, до складу яких входять працівники департаменту дорожнього господарства та представники ТОВ Смарт-Тикет-Технолоджи».

«В період з 11 січня по 18 січня обстежили 255 транспортних засобів та з’ясували, що в 68 транспортних засобах (26 %) є проблеми з роботою АСООП, які слід виправити перевізникам», – зазначив директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

За підсумками наради:

1. Керівників автотранспортних підприємств зобов’язали забезпечити на всіх транспортних засобах постійну та безперебійну роботу обладнання для справляння плати за проїзд (реєстрацію водіїв в системі (відкриття/закриття зміни), а також постійне та безперебійне живлення валідаторів);

2. ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи» зобов’язали організувати роботу щодо виїзного контролю за роботою обладнання (валідаторів), а також оперативного реагування на інформацію про несправності від спільних мобільних робочих груп.

«Перевізники, які своїми діями дискредитуватимуть систему АСООП, не будуть обслуговувати приміські та міжміські (внутрішньообласні) маршрути Львівської області», – повідомляє заступника начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Нагадуємо, що у всіх приміських та міжміських автобусних маршрутах області з 28 грудня 2023 року до 29 лютого 2024 року можна отримати 20% знижки на безконтактну оплату проїзду карткою Visa. В межах акції перевагу від впровадження знижки відчують і водії автобусів. Для тих водіїв, які матимуть найбільшу кількість безготівкових оплат, передбачили грошові винагороди.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.