Лікаря з Івано-Франківська затримали на хабарі

В Івано-Франківську повідомили про підозру лікарю медико-соціальної експертної комісії, який за гроші намагався продовжити на три роки II групу інвалідності прикарпатцю призовного віку.

13.09.2023
Лікаря з Івано-Франківська затримали на хабарі

Про це повідомляє Прокуратура Івано-Франківської області.

“Лікар пообіцяв вплинути на голову та членів комісії бюро медико-соціальної експертизи, які уповноважені на прийняття рішення про продовження групи інвалідності. Чоловіку оформили необхідну медичну документацію про проходження лікування та продовження вказаної групи”, — йдеться у дописі.

Така “послуга” коштувала 1000 доларів.

Під час обшуку слідчі знайшли та вилучили у лікаря готівку на загальну суму 80 000 доларів.

“Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 2000 до 5500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років”, – йдеться у повідомленні.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.