Лідером українського авторинку став китайський електромобіль

У вересні поточного року українці придбали 5,8 тисячі нових легковиків. Це на трохи менше (на 3,3%), ніж у серпні 2023 року, проте на 65,7% більше, ніж у вересні минулого року.

02.10.2023
Лідером українського авторинку став китайський електромобіль

Як повідомляє Інститут досліджень авторинку, з січня по вересень-2023 вперше зареєстрували 45,7 тис нових легковиків, що на 59,2% більше, ніж за аналогічний період 2022 року.

Найпопулярнішими марками вересня були Toyota, Volkswagen, BMW, Skoda та Renault.

Що стосується лідером продажів серед моделей, то ним уперше став електромобіль – Volkswagen ID.4, хоча всі вони – китайська версія, ввезена «сірим» імпортом.

Отже, топ-5 найпопулярніших моделей нових легковиків у вересні 2023 року:

  1. Volkswagen ID.4 — 342 шт.
  2. Toyota RAV-4 — 326 шт.
  3. Renault Duster — 248 шт.
  4. Mazda CX-5 — 161 шт.
  5. Hyundai Tucson — 150 шт.

 

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.